Announcement

Collapse
No announcement yet.

Photo Upload Problems

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Photo Upload Problems

    Greetings All !

    When I try to upload photos, I get this ...

    Error creating thumbnail! Error code: 127

    Command:

    "/usr/bin/mogrify" -size 100x75 -quality 70 -geometry 100x75 '/home/httpd/vhosts/zeovit.com/httpdocs/photopost/data/500/63montiBluPolyp
    Any suggestions?

    Thanks!
    "When the going gets weird, the weird turn pro."
    Hunter S. Thompson

  • #2
    yes, i get that too...

    Comment


    • #3
      I'll drop a PM to the picture guru. Thanks for the heads-up.

      Seems it happened when zeovit.com moved to it's own server.

      SteveU
      “People are very open-minded about new things - as long as they're exactly like the old ones.”
      ...Charles F. Kettering

      Comment


      • #4
        yes that is the same error i get

        Comment


        • #5
          Greetings All !

          And I thought it was just me ...
          You folks are great ... MANY THANKS!

          "When the going gets weird, the weird turn pro."
          Hunter S. Thompson

          Comment


          • #6
            any solutions yet?

            Comment


            • #7
              Greetings All !

              Not yet ...

              Not to worry ... our webmaster and mods are very good
              "When the going gets weird, the weird turn pro."
              Hunter S. Thompson

              Comment


              • #8
                Not Yet..

                www.spsholic.com

                Comment


                • #9
                  Sorry, we are still working on the problem. Hopefully we soon can solve it soon.

                  G.Alexander

                  Comment


                  • #10
                    Greetings All !

                    No worries ... these things take time
                    "When the going gets weird, the weird turn pro."
                    Hunter S. Thompson

                    Comment


                    • #11
                      can anyone tell me why on my postin rules it says... "you may not post attachments"

                      Comment


                      • #12
                        Ben, there is no direct attachment upload to the forum possible. You first have to upload pictures in our gallery or you use a different web space which allows linking.

                        G.Alexander

                        Comment


                        • #13
                          ahhhhhhhhh good to know thanks for the reply

                          Comment


                          • #14
                            Got this msg when I tried to upload:

                            Error creating thumbnail! Error code: 127

                            Command:

                            "/usr/bin/mogrify" -size 100x75 -quality 70 -geometry 100x75 '/home/httpd/vhosts/zeovit.com/httpdocs/photopost/data/500/54Outlook_jan:may-thumb.jpg'
                            Farish

                            Setup: 250G System, ATI Powermodul 10x80w T5s, 4x6100 Tunze Streams & 7095 MultiController, Deltec PF1000 CR, Deltec AP902 Skimmer, IKS, Zeovit, Artica 1Hp Chiller

                            Comment


                            • #15
                              sorry I didnt see this or hear about this until today working on it now. I will post when its fixed.

                              thanks,
                              scott

                              Comment

                              Working...
                              X